К-3-4000-4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Кюбели за бетон с големи размери

ТЕХФОРМ ООД достави от Германия два кюбела за бетон с необичайни размери и обем – 2500 литра и 4 000 литра. Диаметърът им достига до 2 000 мм, височина до 2 500 мм. Собственото тегло на 4 000 литровия кюбел е 1 000 кг, а общото тегло, включително теглото на бетона, и 10 600 кг.

Това са едни от най-големите кюбели за бетон, внасяни в България през последните години.


Предоставени продукти и услуги: 

кюбел за бетон 2500 л с маркуч

кюбел за бетон 4000 л с маркуч

sgrada1
sgrada2
sgrada3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Изграждане на укрепително съоръжение в местност Галата и изграждане на силозно стопанство в с. Слънчево, област Варна

Изграждане на укрепително съоръжение в местност Галата и изграждане на силозно стопанство в с. Слънчево, област Варна.

За изграждане на стоманобетонните съоръжения от ново силозно стопанство в с. Слънчево и за изграждане на укрепителни съоръжения в местността Галата фирма Изотрон инженеринг ООД закупи олекотения кофраж за стени и колони ЕКО. Съоръженията са с височина от 3,5 до 10 м, дебелина до 100 см и площ около 2500 кв.м.

С кофража ЕКО строителите изпълниха съоръженията бързо и с високо качество.

 


Предоставени продукти и услуги: 

Кофраж за стени и колони ЕКО

К-3-3000-2
К-3-3000-3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Кюбел за индустриално производство

ТЕХФОРМ ООД достави за свой клиент кюбел за бетон модел К3 с обем 3000 литра и носимоспособност 7800 кг. Окачването към крана е с масивна траверса, а за регулиране на изпускането на бетона е оборудван със савак с пружинен механизъм за затваряне и гумен маркуч.

Кюбелът има с внушителни размери – висок е 250 см, а диаметърът му е 190 см. Това е един от най-големите кюбели за бетон, внасяни в България през последните години.

 


Предоставени продукти и услуги: 

кюбел за бетон 3000 л с маркуч

turgovski_park1
turgovski_park2
turgovski_park3
turgovski_park4
turgovski_park5
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Търговски парк Княжево

За изпълнението на междуетажните плочи на обект „ Търговски комплекс Княжево“ главният изпълнител на проекта ЛИТ Строй ЕООД използва кофражни маси, конструирани с горещо поцинованите глави НТ за маси.

Кофражните маси осигуряват следните предимства:

–             Ранно декофриране на плочите с преподпиране

–              Четирикратно повишаване на скоростта на работа

–              Минимизиране на необходимото количество подпори

–              Намаляване на разходите за труд

–              Повишена сигурност на работа.

–             никакви щети по кофражните греди, шперплата и подпорите

–             ниска себестойност – инвестицията за покупка и монтаж на един квадратен метър кофражни маси е 6-7 пъти по-малка от инвестицията за покупка на алуминиевите панелни кофражи за плочи.

–              шперплатът, вграден в масите, има многократно по-дълъг експлоатационен живот, а смяната му е много по-изгодна от смяната на скъпия шперплат, вграден в алуминиевите панелни кофражи за плочи.

 


Предоставени продукти и услуги: 

глави за кофражни маси;

специална количка за транспорта и демонтажа на кофражните маси;

La_Office_1
La_Office_2
La_Office_6
La_Office_8
La_Office_7
La_Office_3
La_Office_4
La_Office_5
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
La Office – София

В София на бул. „Тодор Александров“ се изгражда 80-метрова офисна сграда La Office, състояща се от 4 подземни и 21 надземни етажа.
За изграждане на едностранно кофрираните стени на четирите подземни етажа главният изпълнител на обекта Комфорт ООД Варна използва доставената от Техформ ООД модулна система опорни стойки Х 300.
Тя се състои от само три съставни части, свързани помежду си с щифтове и шплентове, осигурява бърз монтаж и демонтаж, бързо полагане на бетона и компактност при транспорт и складиране.Тежкият вертикализатор Х 300 е оразмерен за натоварване 70 kN.
За изграждането на асансьорните шахти с размери 200х310 см, 240х335 см, 200х550 см и 137,5х300 см Техформ ООД конструираха, оразмериха, и доставиха 5 бр. платформи под кофража за тези стоманобетонни асансьорни шахти-ядра на сградата.

Шахтовите платформи способстват за осигуряване на безопасни условия на работа на обекта, както и осигуряват работна повърхност за разполагане на кофража.

Носещите стоманени ригели, върху които се монтира дървен материал и шперплат за оформяне на работната повърхнина, са телескопични и покриват определен диапазон ширини на шахтите. Всеки телескопичен ригел може да поеме вертикален товар до 40 kN . По този начин шахтовата платформа може да бъде преустроена бързо за влагане в шахти с други размери. Носещите ригели се поставят в ниши в стените, без оставащи в бетона части.

Системата позволява изграждане на платформи с размери от 1,45 м до 5,90 м. Върху тези платформи може да бъде вертикализиран кофражът, те могат да поемат теглото на самия вертикален кофраж за стените на шахтите, осигуряват работно пространство за движение и работа на работниците, върху тях може да се поставя оборудване. За изграждането на всяка асансьорна шахта по цялата височина на сградата е необходима само една платформа. Преместването на асансьорните платформи на следващ етаж става с кран и отнема само до 5 минути.Чрез гравитачните палци, намиращи се в двата края на телескопиччните трегери платформата сама се застопорява на всяко следващо ниво.

Чрез използването на асансьорните платформи от Техформ ООД отпада трудоемкото, скъпо и опасно затапване на отворите за асансьорните шахти на всички етажи.


Предоставени продукти и услуги: 

Укрепване за едностранен кофраж Х 300; 

Платформи за асансьорни шахти

BachoKiro5
BachoKiro1
BachoKiro2
BachoKiro3
BachoKiro8
BachoKiro10
BachoKiro11
BachoKiro7
kolichka1
BachoKiro9
BachoKiro12
BachoKiro13
BachoKiro14
BachoKiro15
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищна сграда в Зона Б-14, София

Многофамилна жилищна сграда с подземни гаражи и 6 надземни етажа 

Изпълнител: Структур ЕООД

Клиентът ни избра за изпълнението на вертикалните стоманобетонни елементи на този проект леката кофражна система Еко. Теглото на панел с размери 90х270 см е само 73,50 кг, а на панел 75х270 см – 64,70 кг.

Този кофраж се отличава с бърз и лесен монтаж, а полученият бетон е с високо качество и равнинност.

Кофражът Еко се използва и за изпълнението на криволинейната стена на рампата за подземния паркинг като между кофражните панели Еко се влагат ставни ъгли и дървени трапецовидни вложки.

В сградата почти всички ъгли са различни от 90 градуса, поради  това кофражният комплект е окомплектован с шарнирни ъгли, с които могат да се изпълняват всякакви ъгли над 60 градуса.

С многофункционалите панели 75х270V и 90х270V могат да се изпълняват квадратни и правоъгълни колони със сечения до 65х65 см, респ. 85х85 см бързо и с високо качество, а пренастойването на кофража за други размери става с минимален разход на труд и време.

За изпълнението на кофража на междуетажните плочи с дебелина 22 см строителят избра системата  кофражни маси с ширина 245 см и дължина 450 см с немските горещо поцинковани  глави Huennebek HT, които се отличават с бърз и лесен монтаж само с помощта на кофражен чук. Всяка кофражна маса е с площ около 11,50 кв. м и се монтира и демонтира като готов модул заедно с вградения в нея шперплат или трислойни платна с помощта на количка и вилица за маси. Чрез тази система за кофраж на етажните плочи се предоставя възможност за много ранно декофриране. Така за изпълнението на всички етажни плочи има възможност да се използва само едни комплект кофражни маси, а за преподпиране на декофрираните плочи се използва лек тип подпори. С тази система се свеждат до нула щетите по кофражните греди, подпорите и шперплата, защото отпада напълно ръчния им монтаж и демонтаж.


Предоставени продукти и услуги: 

Изготвяне на монтажни планове за оптимално използване на кофражния комплект съгласно графика на изпълнение на конструкцията; Доставка на кофраж за стени и колони Еко с височина на панелите 270 см; доставка на дървени плътностенни кофражни греди Н20, глави за кофражни маси, количка и вилица за монтаж и транспорт на кофражи маси; кюбел.

residential_park_plovdiv_02
residential_park_plovdiv_01
residential_park_plovdiv_03
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Комплекс Резиденшъл Парк, Пловдив

Проектирани са 60 сгради като общото РЗП е 355 000 кв. м.

Наш клиент изпълнява към момента осем от шестдесетте жилищни сгради, използвайки кофражната система ЩАЙЕР за стени и СОЛО за колони.

Този кофраж се отличава с бърз и лесен монтаж, а полученият бетон е с високо качество и равнинност.


Предоставени продукти и услуги: Кофраж за стени и колони Щайер, кофраж за колони Соло

antarktida5
antarktida4
antarktida3
antarktida2
antarktida1
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Изграждане на стоманобетонов фундамент на нова научна лаборатория в Антарктида

 


В края на месец декември 2021 г. започна разширяване на  българската полярна база на остров Ливингстън в Антарктида с нов блок, който освен геоложка и биологична лаборатория, ще помещава и нови жилищни помещения.

За изграждането на стоманобетонния фундамент на новия блок ТЕХФОРМ ООД достави на българската фирма – изпълнител нови кюбел за бетон тип К 1 и кюбел за насипни товари тип Х 500. Строителната фирма избра доставяните от нас кюбели заради малкото им собствено тегло и малка конструктивна височина, гарантиращи транспорт на големи товари с въжената линия  в пресечения терен в района на българската антарктическа  база.

Заради сложните теренни условия транспортът на строителните материали и бетона, необходими за изграждане на фундамента, се извършва чрез специално доставена от България и монтирана на място въжена линия.


Предоставени продукти и услуги:

Кюбел за бетон К1;

Кош за насипни товари Х500

va_i_mi_Plovdiv1
va_i_mi_Plovdiv2
едностраненХ300
едностраненХ400
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Едностранно укрепване за стенен кофраж на офисна сграда в Пловдив

Сграда със смесено предназначение – жилища, магазини, офиси и подземен паркинг в Първа градска част – Пловдив


За изграждането на периферните стени на двата подземни етажа на обекта, всеки от които с площ по 1990 кв. м и обиколка от 185 лин. м,  строителната фирма, изпълняваща грубия строеж, Ва и Ми ООД закупи от Техформ ООД 20 комплекта олекотени стойки за едностранно укрепване на кофража Х 300. Всички периферни стоманобетонни стени на сградата се изпълняват като едностранни срещу предварително изградените шпунтови стени. Едностранните стени на двата подземни етажа са с обща дължина от 2 х 185 лин. м.  и обща площ от 977 кв. м.

Опорните стойки Х 300 позволяват бързо бетониране на едностранния кофраж с височина до 300 см като разстоянието между всеки две съседни опорни стойки достига до 1,20 м. Опорните стойки Х 300 са конструирани така, че при нужда могат да се надстрояват за изпълнението на едностранни стени с височина до 400 см. Конструкцията на опорните стойки Х 300 и Х 400 е модулна, състояща се от 5 респ. 7 съставни части, свързани с бързо разглобяеми щифтове, така че дори при липсата на кран отделните им части да могат да бъдат използвани и монтирани на ръка.


Предоставени продукти и услуги:

Опорни стойки Х 300

Dobrich1
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Изграждане на ново силозно стопанство в гр. Добрич

За изграждането на 6 броя цилиндрични фундаменти за стоманени силози с височина 2,40 м и всички подобекти изпълняващата строителна фирма използва кофража Щайер, а за изпълнението на стоманобетонни плочи с различни дебелини до 90 см Техформ извърши статическо оразмеряване на кофража, изработи монтажен план и достави необходимите нови кофражни Н20 греди.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Дървени кофражни греди Н 20;

Статическо оразмеряване 

sm_stroj1
sm_stroj2
проект2
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищен комплекс Тракия, Шумен

През октомври 2021 в гр. Шумен започна изграждането на комплекс от модерни жилищни сгради в жк. Тракия на пет етажа с подземни паркинги. За изпълнението на вертикалните стоманобетонни елементи (шайби, шахти, стени, колони) фирмата-изпълнител избра олекотената кофражна система Еко.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Еко;

Такт-план и монтажни планове в AutoCad за използването на кофража.

harmony_1
harmony_2
harmony_3
harmony_4
harmony_5
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Хотелски комплекс Слънчев бряг

Нов обект в к.к. Слънчев бряг


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за колони Соло;
Дълги вертикализатори 550

Learn More
st_grad1
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищна сграда Студентски град

Нов обект в студ.град, изпълняван с кофражите за стени и колони Щайер – бързо, с високо качество на бетона и минимален брой кофражисти


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за вертикални стоманобетонни елементи Щайер;

Petrovo4
Petrovo5
Petrovo6
Petrovo3
Petrovo1
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Преустройство в творческо-развойна база, с. Петрово

Преустройство, пристрояване и надстрояване на съществуващи производствени сгради за обработка на мрамор в творческо-развойна база с фотостудио, шоурум, офиси и къща за гости – с. Петрово.

Разработеният кофражен комплект служи освен за изпълнение на стоманобетонните стени и колони на самата сграда и за изграждане на подпорни стени с височина до 6,5 м.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за вертикални стоманобетонни елементи Щайер;

Работно телескопично скеле

Изготвяне на монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

Learn More
rodopite1
rodopite2
rodopite3
rodopite4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Изграждане на далекопровод в Родопите

За изграждането на нов далекопровод в труднодостъпен район в Родопите Техформ ООД достави леки и с компактни размери кюбели за бетон модел К1 и Х500.

Транспортирането на материалите за бетона и на самия бетон се извърши по специално изградена товарна въжена линия.


Предоставени продукти и услуги:

Кюбели за бетон К1 и Х500

Learn More
Sredna_gora1
Sredna_gora2
Sredna_gora3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Едностранно укрепване – жил. сграда Средна гора

За укрепване на едностранния кофраж на четирите калканни стоманобетонни щайби на всеки от седемте етажа на новостроящата се жилищна сграда  изпълнителят на проекта се спря на опорните стойки за укрепване на едностранен кофраж, предлагани на нашия пазар от ТехФорм ООД модел Х 300. Тези опорни стойки за едностранен кофраж се предлагат в две конфигурации за стени с височина до 3 м (Х 300), а чрез добавяне на още два елемента за надстрояването им и за стени с височина до 4 м (Х 400). Винтовите  вертикализатори на  Х 300 и Х 400 имат носимоспособност 80 kN и позволяват безстепенно регулиране на дължината им посредством двойните им винтове до +- 600мм.

Едностранните укрепвания, предлагани от ТехФорм ООД , имат модулна конструкция, състояща се от  няколко съставни  части, свързани с бързи болтови връзки , което  ги прави удобни и за работа на ръка.

Опорните стойки на  Х 300 и Х 400  могат да се използват както на обекти без кран, така и с кран, а при наличие на кран преместването им от една позиция на друга може да се извършва във вид на цели модули състоящи се от няколко опорните стойки заедно с кофражните панели без разглобяване.


Предоставени продукти и услуги:

Опорни стойки за укрепване на едностранен кофраж;

most1
most2
most3
most4
most5
most6
most7
most8
most9
most10
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Мостове – Ново село

Изграждане устои на мостови съоръжения при ремонт на път – Ново село.

Проектът включва изграждане на две мостови съоръжения. Мостовите устои са с дебелина 50 и 100 см, а височините – до 450 см.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за вертикални стоманобетонни елементи Еко;

Работно телескопично скеле;

Изготвяне на монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

OvchaKupel2-1
OvchaKupel3-1
OvchaKupel4-1
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищна сграда р-н Красно село

Осем етажна жилищна сграда с магазини и подземни гаражи в р-н Красно село, София


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;
Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на стени и колони;
Инструктаж на обекта за правилното използване и монтаж на закупените кофражни системи;

mladost2-1
mladost2-3
mladost2-4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищна сграда Камбаните

Многоетажна жилищна сграда в Младост 4, м. Камбаните – гр. София


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

baudeck_drag2-1
baudeck_drag2-2
baudeck_drag2-3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Комплекс къщи Симеоново-Драгалевци

Комплексът, разположен в подножието на Витоша, в кв. Драгалевци, се състои от пет еднофамилни жилищни сгради, допълващо застрояване от пет летни кухни, всяка долепена до една от еднофамилните жилищни сгради, басейни към 4 от сградите и подпорни стени. Всяка еднофамилна жилищна сграда е развита на едно подземно и три надземни нива свързани чрез стълбище и асансьор. Конструкцията е от монолитен стоманобетонен скелет.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;
Кофраж за колони Соло;
Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на стени и колони;
Инструктаж на обекта за правилното използване и монтаж на закупените кофражни системи;

drag1
drag2
drag3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Комплекс „Бевърли парк“ – Драгалевци

Жилищният комплекс от затворен тип „Бевърли парк“ е разположен в най-живописното място в кв. Драгалевци в непосредствена близост до лифта.
Фирмата изпълнител след проучване на пазара избра да инвестира в покупката на нов кофраж от системите ЩАЙЕР с горещопоцинковани кофражни панели и СОЛО, предлагащи най-добро съотношение на качество/цена на нашия пазар, както и най-бърз монтаж с минимален брой кофражисти. Конфигурираният универсален кофражен комплект изисква минимален брой кофражисти и се залага и бетонира ежедневно. Това гарантира спазване на графика за изпълнение, максимална обръщаемост на кофража и възвръщане на вложената в него инвестиция след по-малко от 12 месеца експлоатация.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер; Кофраж за колони Соло; Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

Pirotska3-1
Pirotska3-2
Pirotska3-3
Pirotska3-4
Pirotska3-5
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Луксозна кооперация – Пиротска, София

Бутиковата жилищна сграда в центъра на гр. София се отличава с елегантна архитектура, характерни детайли и високо качество на изпълнение. Съставена е от сутерен с подземни гаражи, партер с магазини и гаражи и шест жилищни етажа.

За високото качество на грубия строеж допринася изборът на кофражната система за вертикални стоманобетонни елементи Щайер, осигуряваща равнинност, гладкост и геометрична точност на изпълняваните стоманобетонни елементи.

Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Дървени кофражни греди H 20 за две етажни плочи, производство на фирмата-изобретател на кофражните греди;

Оборудване за обекта – кюбел за бетон, монтажна вилица, консумативи за полагане грижи за кофража – кофражно масло и принадлежности; 

Статическо оразмеряване на кофража за плоча и изготвяне на монтажни чертежи за кофражите за плочи;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на стени и колони; 

Инструктаж на обекта за правилното използване и монтаж на закупените кофражни системи;

 

lagera1-2
lagera2-2
lagera3-2
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Комплекс Лагера, София

Изграждането на жилищният комплекс в кв. Лагера, София, се осъществява от строителна фирма Ва и Ми ООД от Пловдив.

РЗП на проекта е 20643 кв.м,обособени в 5 входа с жилища, ателиета, студия, заведение за обществено хранене, подземни гаражи и басейн.

За изпълнението на вертикалната конструкция на обекта Ва и Ми ООД избра кофражната система  ЩАЙЕР с височина на елементите 300 см. Само с 5 различни ширини на кофражните панели и само с 5 вида свързващи части, ЩАЙЕР е най-бързият като монтаж и демонтаж кофраж, предлаган на нашия пазар, а производителността на труда при работа с него е най-висока.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер; Кофраж за колони Соло; Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

ZarBoris1m
ZarBoris2m
ZarBoris3m
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Сграда Цар Борис III, София

През есента на 2018 г. започна изграждането на комплекс жилищни сгради в София. За изграждане на шайбите и колоните се използва горещо поцинкован кофраж от системата Щайер.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер; 

Plodiv1-3
Plovdiv1-1
Plovdiv1-2
Plovdiv1-4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жил. сграда в кв. Хаджи Димитър, Пловдив

Едностранно и двустранно кофриране на стоманобетонни елементи със системата Щайер


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер; 

Levski1
Levski6
Levski5
Levski2
Levski3
Levski4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
9-етажна сграда в Левски-Г, София

Сградата се състои от две девет етажни тела, разположени на калкан. Сутеренният етаж и партерният етаж са предвидени за гаражи, паркинги и сервизни/технически помещения, в които се изисква високо качество на повърхността на стоманобетонните стени и колони.
Инвеститорът на обекта избра за изпълнението на обекта да използва продуктите на Нов Аспект ООД.
Изпълнението на всички вертикални елементи ще се извърши със системата ЩАЙЕР, която е с най-добро съотношение цена/качество от предлаганите на нашия пазар продукти.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;
Катерещи платформи за фасадни шайби;
Асансьорни платформи с телескопиращи се стоманени ригели;
Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

Vitoscha1
Vitoscha2
Vitoscha3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Колони Соло на обект в кв. Витоша

При изграждането на 6-етажна многофамилна жилищна сграда в кв. Витоша, София, за изграждане на стоманобетонните колони със сечения до 60х60 см и височина 300 см се използват кофражни комплекти от системата за колони Соло. В кофражните форми  се вграждат триъгълни планки, които придават на готовите колони естетичен вид.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за колони Соло; 

Mladost1
Mladost2
Mladost3
Mladost4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищна сграда Младост 4, София

При изграждането на голям жилищен комплекс в кв. Младост 4, София Нов Аспект ООД достави кофраж за правоъгълни/квадратни колони от системата Соло 100.
Кофражните панели са с ширина 100 см и височина 300 см, подредени ветрилообразно. Те позволяват кофрирането на сечения до 90х90 см в растер през 5 см.
Вграденият висококачествен водоустойчив шперплат от бреза е с дебелина 15 мм и гарантира високо качество на бетонните повърхности дори при бързо бетониране. Кофражната система Соло е оразмерена за натиск от пресния бетон до 80 kN/кв. m.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за колони Соло 100; 

wave_resort1
wave_resort2
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Кофраж Соло на обект в Ахелой

При изграждането на Wave resort край Ахелой Нов Аспект ООД достави кофражни комплекти СОЛО, използвани при изпълнението на стоманобетонни колони със сечение до 60х60 см и височина от 300-600 см. Кофражът СОЛО е най-изгодният на пазара от този клас.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за колони Соло; 

platform1B
platform2B
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Платформи за шахти

За свой клиент „Нов аспект“ ООД достави на обект в гр. София платформи за затапване на асансьорните шахти на изпълняваната сграда. Тези платформи осигуряват безопасна работна повърхност в отворите за шахти на нивото, на което се извършват армировъчни, кофражни работи и бетониране.
Носещите, телескопиращи се стоманени ригели са основният елемент на тези платформи. Върху тях се монтират кофражни греди и талпи/шперплат за оформяне на работната повърхност.
Системата позволява изграждане на платформи за шахти с ширина от 1,55 м – 6,00 м. Върху тези платформи може да бъде вертикализиран кофражът, да се поема теглото на самия вертикален кофраж за стените на шахтите, да се движат и работят работници, да се поставя оборудване.
В конкретния случай окачването на платформите към стоманобетонната конструкция на сградата става посредством палци, които лягат в ниши в стените. Възможни са и други видове окачвания в зависимост от това, дали има околовръстни стени около отворите в плочата.


Предоставени продукти и услуги:

Платформи за асансьорни шахти; 

Hyatt1
Hyatt2
Hyatt3
Hyatt4
Hyatt5
Hyatt6
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Едностранно укрепване – Хаят

За укрепване на едностранния кофраж на периферните стени на подземните нива на хотелската сграда изпълнителят на проекта се спря на опорните стойки от системата CF. Тези едностранни укрепвания се предлагат в конфигурация за стени с височина до 3 м (CF 300), а чрез добавяне на още два елемента се използват и за стени с височина до 4 м (CF 400). Този модел укрепвания могат да се разглобяват на отделните им съставни части, което улеснява работата с тях, както и транспорта и съхранението им.


Предоставени продукти и услуги:

Опорни стойки за укрепване на едностранен кофраж;

Briz1
Briz2
Briz3
Briz4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищна сграда Бриз, Варна

Жилищна сграда Бриз е на 10 етажа, а също така включва и два сутеренни етажа със складови помещения и паркоместа. Комплексът ще осигури висок комфорт на обитателите. За да отговори на високите изисквания към качеството на изпълнение на грубия строеж, както и да се вмести в кратките срокове, фирмата-изпълнител се спря на рамковата кофражна система за вертикални стоманобетонни елементи Щайер, както и лекия кофраж за колони и къси шайби Щайер-Соло. Кофражният комплект е конфигуриран и оптимизиран така, че максимално да се скъсят сроковете на изпълнение на всяко етажно ниво. Освен високата скорост на бетониране, която позволява системата Щайер, за съкращаване на времето на кофриране и декофриране спомагат декофриращите шахтови ъгли, включени в кофражните комплекти. Декофриращите шахтови ъгли позволяват демонтиране на вътрешния кофраж на шахтите като цялостна единица, което значително ускорява работния процес.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

DSCN0907
DSCN0913
DSCN0922
DSCN0925
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Комплекс Малинова долина, София

Комплексът от 13 броя еднофамилни жилищни сгради е разположен в кв. Малинова долина, София. Застроената площ на проекта е 2337 кв. м, а разгъната застроена площ – 8550 кв. м.


Предоставени продукти и услуги:

Лек кофраж за стени и колони Хенди;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

Burgas1-1
Burgas1-2
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жил. сграда – Бургас

Олекотен кофраж за колони Соло при изграждането на жилищна сграда в гр. Бургас.

Вертикалната конструкция на сградата е монолитно-стоманобетонна. За максималното разтоварване на крана беше предпочено използването на олекотения кофраж за колони Соло. 


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за колони Соло;

одесос1
одесос2
одесос3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Сграда Ахат, Варна

Жилищна сграда със седем етажа и подземен паркинг, намираща се в един от най-предпочитаните райони за живеене във Варна.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Кофраж за колони Соло;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

Sofia2-1
Sofia2-3
Sofia2-2
Sofia2-4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Комплекс Кръстова вада, София

Многофункционалният жилищен комплекс включва две секции, всяка с по шест надземни етажа. За изграждане на монолитните стоманобетонни околовръсти стени, шайби и шахти се използва кофражната система Щайер.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

sofiacity1
sofiacity2
sofiacity3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищна сграда – Студентски град

Олекотен кофраж за колони Соло 70 на обект „Жилищна сграда в кв. Студентски град“, София

Лекият рамков кофраж за колони Соло позволява кофриране на правоъгълни сечения с размери до 130х60 см при сдвояване на панелите.

Панелите Соло могат да се използват и при кофриране на къси шайби, както и за изпълнение на фундаменти.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за колони Соло;

 

резервоар1
резервоар2
резервоар3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Кръгъл резервоар, Лом

Изграждане на стени на кръгъл резервоар с помощта на системата Щайер чрез полигонално монтиране на платната и трапецовидни дървени вложки между тях.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи

Hale1
Hale2
Hale3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Хангар и работилници за ремонт на летателна техника

Хангарът е съставен от две долепени едно до друго едноетажни халета със свързани обеми. Конструкцията им е смесена – стоманобетонни колони и стоманена покривна и фасадна конструкция.

В обема на халетата е включена монолитна двуетажна постройка, на чието партерно ниво има инструментално помещение, а на второто ниво – офиси.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи

dulovo2-1
dulovo2-2
dulovo2-3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Силозна база, Дулово

Кофраж за кръгли стени Рамфлекс при изграждането на силозна база за съхранение на зърнени продукти, Дулово

В гр. Дулово един от най-големите производители на ядки у нас предприе разширение на производствено-складовата си база, изграждайки 12 нови силози.

За изграждането на монолитните фундаменти на силозите с вътрешен диаметър 967 см, височина 235 см и дебелина на стените 50 см беше използвана кофражната система за кръгли стени Рамфлекс. Панелите от системата са компактни, с дебелина само 22 см, което го прави удобен за съхранение, редуцирайки необходимото пространство, както и транспортните разходи. 


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за кръгли стени Рамфлекс;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

 

fabrica1
fabrica2
fabrica3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Шивашка фабрика, Шумен

Фабриката се състои от административна двуетажна сграда с РЗП около 2900 кв. м и производствено хале с площ около 3800 кв. м. Вертикалната конструкция на двете сгради е монолитна стоманобетонна. За изпълнението на стоманобетонните шайби и колони с височина до 6,4 м, ивични и единични фундаменти главният изпълнител използва кофражните системи Щайер и Соло. 


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Кофраж за колони Соло;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

svishtov1
svishtov2
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Складово стопанство в град Свищов

Високи 6 м стени, изпълнявани на два етапа по височина с леката кофражна система Хенди.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Хенди;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

koev1
koev2
koev3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Склад за зърнени храни, Дулово

Проектът включва изграждането на склад с правоъгълна форма с размери 51х40 м и височина при билото 13 м. Складът ще служи за съхранение на зърнени култури в насипно състояние. Конструкцията е монолитна стоманобетонна с високи 6 м стоманобетонни стени с вградени в тях пиластри с размер 50х50 см и 80х80 см на разстояние през 6 м. От кота +6,00 пиластрите преминават в единични колони до височина 9 м. За кофриране на стените включително пиластрите, както и на колоните се използват кофражните системи Щайер и Щайер-Соло. Монтажът на кофража, декофражът и преместването му се извършва наведнъж по цялата височина,  както и отливането на бетона става наведнъж по височина при спазване на предписания бетонов натиск.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Кофраж за колони Соло; 

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

BourgasLibrary1
BourgasLibrary2
BourgasLibrary3
BourgasLibrary4
BourgasLibrary5
BourgasLibrary6
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Културно-образователен център – Бургас

Проектът се реализира за около година и половина, а идеята е сградата на някогашната Немска болница да се преустрои в културно-образователен център за съвременно изкуство и библиотека. След приключването му, в сградата ще има модерна библиотека, която ще обслужва целия фонд на библиотека „П. К. Яворов“.

Изпълнителят на обекта, фирма Партньори А.Т. ЕООД, избра олекотената кофражна система за стени и колони Еко.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Еко;
Телескопични подпори;
Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

Raster1
Raster2
Raster3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Спортни игрища и обслужваща сграда, Благоевград

Спортни игрища и обслужваща сграда на два етажа със светли височини на вертикалните стоманобетонни елементи до 310 см в Американски университет, Благоевград.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Кофраж за колони Соло;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

Kastela6
Kastela7
Kastela5
Kastela4
Kastela2
Kastela3
Kastela0
Kastela1
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Грийн хаус, Бургас

Сградата включва две подземни нива за паркинг. На партера са разположени магазини, на първо ниво – офиси, а останалите шест етажа са жилищни площи.

Височината на вертикалните стоманобетонни елементи е до 3,5 м. Околовръстните стени в двата сутерена се изпълняват като едностранен кофраж. 


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Кофраж за колони Соло;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи

La_Office_1
La_Office_2
La_Office_6
La_Office_8
La_Office_7
La_Office_3
La_Office_4
La_Office_5
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
La Office – София

В София на бул. „Тодор Александров“ се изгражда 80-метрова офисна сграда La Office, състояща се от 4 подземни и 21 надземни етажа.
За изграждане на едностранно кофрираните стени на четирите подземни етажа главният изпълнител на обекта Комфорт ООД Варна използва доставената от Техформ ООД модулна система опорни стойки Х 300.
Тя се състои от само три съставни части, свързани помежду си с щифтове и шплентове, осигурява бърз монтаж и демонтаж, бързо полагане на бетона и компактност при транспорт и складиране.Тежкият вертикализатор Х 300 е оразмерен за натоварване 70 kN.
За изграждането на асансьорните шахти с размери 200х310 см, 240х335 см, 200х550 см и 137,5х300 см Техформ ООД конструираха, оразмериха, и доставиха 5 бр. платформи под кофража за тези стоманобетонни асансьорни шахти-ядра на сградата.

Шахтовите платформи способстват за осигуряване на безопасни условия на работа на обекта, както и осигуряват работна повърхност за разполагане на кофража.

Носещите стоманени ригели, върху които се монтира дървен материал и шперплат за оформяне на работната повърхнина, са телескопични и покриват определен диапазон ширини на шахтите. Всеки телескопичен ригел може да поеме вертикален товар до 40 kN . По този начин шахтовата платформа може да бъде преустроена бързо за влагане в шахти с други размери. Носещите ригели се поставят в ниши в стените, без оставащи в бетона части.

Системата позволява изграждане на платформи с размери от 1,45 м до 5,90 м. Върху тези платформи може да бъде вертикализиран кофражът, те могат да поемат теглото на самия вертикален кофраж за стените на шахтите, осигуряват работно пространство за движение и работа на работниците, върху тях може да се поставя оборудване. За изграждането на всяка асансьорна шахта по цялата височина на сградата е необходима само една платформа. Преместването на асансьорните платформи на следващ етаж става с кран и отнема само до 5 минути.Чрез гравитачните палци, намиращи се в двата края на телескопиччните трегери платформата сама се застопорява на всяко следващо ниво.

Чрез използването на асансьорните платформи от Техформ ООД отпада трудоемкото, скъпо и опасно затапване на отворите за асансьорните шахти на всички етажи.


Предоставени продукти и услуги: 

Укрепване за едностранен кофраж Х 300; 

Платформи за асансьорни шахти

BachoKiro5
BachoKiro1
BachoKiro2
BachoKiro3
BachoKiro8
BachoKiro10
BachoKiro11
BachoKiro7
kolichka1
BachoKiro9
BachoKiro12
BachoKiro13
BachoKiro14
BachoKiro15
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищна сграда в Зона Б-14, София

Многофамилна жилищна сграда с подземни гаражи и 6 надземни етажа 

Изпълнител: Структур ЕООД

Клиентът ни избра за изпълнението на вертикалните стоманобетонни елементи на този проект леката кофражна система Еко. Теглото на панел с размери 90х270 см е само 73,50 кг, а на панел 75х270 см – 64,70 кг.

Този кофраж се отличава с бърз и лесен монтаж, а полученият бетон е с високо качество и равнинност.

Кофражът Еко се използва и за изпълнението на криволинейната стена на рампата за подземния паркинг като между кофражните панели Еко се влагат ставни ъгли и дървени трапецовидни вложки.

В сградата почти всички ъгли са различни от 90 градуса, поради  това кофражният комплект е окомплектован с шарнирни ъгли, с които могат да се изпълняват всякакви ъгли над 60 градуса.

С многофункционалите панели 75х270V и 90х270V могат да се изпълняват квадратни и правоъгълни колони със сечения до 65х65 см, респ. 85х85 см бързо и с високо качество, а пренастойването на кофража за други размери става с минимален разход на труд и време.

За изпълнението на кофража на междуетажните плочи с дебелина 22 см строителят избра системата  кофражни маси с ширина 245 см и дължина 450 см с немските горещо поцинковани  глави Huennebek HT, които се отличават с бърз и лесен монтаж само с помощта на кофражен чук. Всяка кофражна маса е с площ около 11,50 кв. м и се монтира и демонтира като готов модул заедно с вградения в нея шперплат или трислойни платна с помощта на количка и вилица за маси. Чрез тази система за кофраж на етажните плочи се предоставя възможност за много ранно декофриране. Така за изпълнението на всички етажни плочи има възможност да се използва само едни комплект кофражни маси, а за преподпиране на декофрираните плочи се използва лек тип подпори. С тази система се свеждат до нула щетите по кофражните греди, подпорите и шперплата, защото отпада напълно ръчния им монтаж и демонтаж.


Предоставени продукти и услуги: 

Изготвяне на монтажни планове за оптимално използване на кофражния комплект съгласно графика на изпълнение на конструкцията; Доставка на кофраж за стени и колони Еко с височина на панелите 270 см; доставка на дървени плътностенни кофражни греди Н20, глави за кофражни маси, количка и вилица за монтаж и транспорт на кофражи маси; кюбел.

residential_park_plovdiv_02
residential_park_plovdiv_01
residential_park_plovdiv_03
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Комплекс Резиденшъл Парк, Пловдив

Проектирани са 60 сгради като общото РЗП е 355 000 кв. м.

Наш клиент изпълнява към момента осем от шестдесетте жилищни сгради, използвайки кофражната система ЩАЙЕР за стени и СОЛО за колони.

Този кофраж се отличава с бърз и лесен монтаж, а полученият бетон е с високо качество и равнинност.


Предоставени продукти и услуги: Кофраж за стени и колони Щайер, кофраж за колони Соло

va_i_mi_Plovdiv1
va_i_mi_Plovdiv2
едностраненХ300
едностраненХ400
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Едностранно укрепване за стенен кофраж на офисна сграда в Пловдив

Сграда със смесено предназначение – жилища, магазини, офиси и подземен паркинг в Първа градска част – Пловдив


За изграждането на периферните стени на двата подземни етажа на обекта, всеки от които с площ по 1990 кв. м и обиколка от 185 лин. м,  строителната фирма, изпълняваща грубия строеж, Ва и Ми ООД закупи от Техформ ООД 20 комплекта олекотени стойки за едностранно укрепване на кофража Х 300. Всички периферни стоманобетонни стени на сградата се изпълняват като едностранни срещу предварително изградените шпунтови стени. Едностранните стени на двата подземни етажа са с обща дължина от 2 х 185 лин. м.  и обща площ от 977 кв. м.

Опорните стойки Х 300 позволяват бързо бетониране на едностранния кофраж с височина до 300 см като разстоянието между всеки две съседни опорни стойки достига до 1,20 м. Опорните стойки Х 300 са конструирани така, че при нужда могат да се надстрояват за изпълнението на едностранни стени с височина до 400 см. Конструкцията на опорните стойки Х 300 и Х 400 е модулна, състояща се от 5 респ. 7 съставни части, свързани с бързо разглобяеми щифтове, така че дори при липсата на кран отделните им части да могат да бъдат използвани и монтирани на ръка.


Предоставени продукти и услуги:

Опорни стойки Х 300

sm_stroj1
sm_stroj2
проект2
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищен комплекс Тракия, Шумен

През октомври 2021 в гр. Шумен започна изграждането на комплекс от модерни жилищни сгради в жк. Тракия на пет етажа с подземни паркинги. За изпълнението на вертикалните стоманобетонни елементи (шайби, шахти, стени, колони) фирмата-изпълнител избра олекотената кофражна система Еко.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Еко;

Такт-план и монтажни планове в AutoCad за използването на кофража.

harmony_1
harmony_2
harmony_3
harmony_4
harmony_5
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Хотелски комплекс Слънчев бряг

Нов обект в к.к. Слънчев бряг


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за колони Соло;
Дълги вертикализатори 550

Learn More
st_grad1
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищна сграда Студентски град

Нов обект в студ.град, изпълняван с кофражите за стени и колони Щайер – бързо, с високо качество на бетона и минимален брой кофражисти


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за вертикални стоманобетонни елементи Щайер;

Sredna_gora1
Sredna_gora2
Sredna_gora3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Едностранно укрепване – жил. сграда Средна гора

За укрепване на едностранния кофраж на четирите калканни стоманобетонни щайби на всеки от седемте етажа на новостроящата се жилищна сграда  изпълнителят на проекта се спря на опорните стойки за укрепване на едностранен кофраж, предлагани на нашия пазар от ТехФорм ООД модел Х 300. Тези опорни стойки за едностранен кофраж се предлагат в две конфигурации за стени с височина до 3 м (Х 300), а чрез добавяне на още два елемента за надстрояването им и за стени с височина до 4 м (Х 400). Винтовите  вертикализатори на  Х 300 и Х 400 имат носимоспособност 80 kN и позволяват безстепенно регулиране на дължината им посредством двойните им винтове до +- 600мм.

Едностранните укрепвания, предлагани от ТехФорм ООД , имат модулна конструкция, състояща се от  няколко съставни  части, свързани с бързи болтови връзки , което  ги прави удобни и за работа на ръка.

Опорните стойки на  Х 300 и Х 400  могат да се използват както на обекти без кран, така и с кран, а при наличие на кран преместването им от една позиция на друга може да се извършва във вид на цели модули състоящи се от няколко опорните стойки заедно с кофражните панели без разглобяване.


Предоставени продукти и услуги:

Опорни стойки за укрепване на едностранен кофраж;

OvchaKupel2-1
OvchaKupel3-1
OvchaKupel4-1
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищна сграда р-н Красно село

Осем етажна жилищна сграда с магазини и подземни гаражи в р-н Красно село, София


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;
Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на стени и колони;
Инструктаж на обекта за правилното използване и монтаж на закупените кофражни системи;

mladost2-1
mladost2-3
mladost2-4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищна сграда Камбаните

Многоетажна жилищна сграда в Младост 4, м. Камбаните – гр. София


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

baudeck_drag2-1
baudeck_drag2-2
baudeck_drag2-3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Комплекс къщи Симеоново-Драгалевци

Комплексът, разположен в подножието на Витоша, в кв. Драгалевци, се състои от пет еднофамилни жилищни сгради, допълващо застрояване от пет летни кухни, всяка долепена до една от еднофамилните жилищни сгради, басейни към 4 от сградите и подпорни стени. Всяка еднофамилна жилищна сграда е развита на едно подземно и три надземни нива свързани чрез стълбище и асансьор. Конструкцията е от монолитен стоманобетонен скелет.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;
Кофраж за колони Соло;
Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на стени и колони;
Инструктаж на обекта за правилното използване и монтаж на закупените кофражни системи;

drag1
drag2
drag3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Комплекс „Бевърли парк“ – Драгалевци

Жилищният комплекс от затворен тип „Бевърли парк“ е разположен в най-живописното място в кв. Драгалевци в непосредствена близост до лифта.
Фирмата изпълнител след проучване на пазара избра да инвестира в покупката на нов кофраж от системите ЩАЙЕР с горещопоцинковани кофражни панели и СОЛО, предлагащи най-добро съотношение на качество/цена на нашия пазар, както и най-бърз монтаж с минимален брой кофражисти. Конфигурираният универсален кофражен комплект изисква минимален брой кофражисти и се залага и бетонира ежедневно. Това гарантира спазване на графика за изпълнение, максимална обръщаемост на кофража и възвръщане на вложената в него инвестиция след по-малко от 12 месеца експлоатация.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер; Кофраж за колони Соло; Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

Pirotska3-1
Pirotska3-2
Pirotska3-3
Pirotska3-4
Pirotska3-5
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Луксозна кооперация – Пиротска, София

Бутиковата жилищна сграда в центъра на гр. София се отличава с елегантна архитектура, характерни детайли и високо качество на изпълнение. Съставена е от сутерен с подземни гаражи, партер с магазини и гаражи и шест жилищни етажа.

За високото качество на грубия строеж допринася изборът на кофражната система за вертикални стоманобетонни елементи Щайер, осигуряваща равнинност, гладкост и геометрична точност на изпълняваните стоманобетонни елементи.

Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Дървени кофражни греди H 20 за две етажни плочи, производство на фирмата-изобретател на кофражните греди;

Оборудване за обекта – кюбел за бетон, монтажна вилица, консумативи за полагане грижи за кофража – кофражно масло и принадлежности; 

Статическо оразмеряване на кофража за плоча и изготвяне на монтажни чертежи за кофражите за плочи;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на стени и колони; 

Инструктаж на обекта за правилното използване и монтаж на закупените кофражни системи;

 

lagera1-2
lagera2-2
lagera3-2
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Комплекс Лагера, София

Изграждането на жилищният комплекс в кв. Лагера, София, се осъществява от строителна фирма Ва и Ми ООД от Пловдив.

РЗП на проекта е 20643 кв.м,обособени в 5 входа с жилища, ателиета, студия, заведение за обществено хранене, подземни гаражи и басейн.

За изпълнението на вертикалната конструкция на обекта Ва и Ми ООД избра кофражната система  ЩАЙЕР с височина на елементите 300 см. Само с 5 различни ширини на кофражните панели и само с 5 вида свързващи части, ЩАЙЕР е най-бързият като монтаж и демонтаж кофраж, предлаган на нашия пазар, а производителността на труда при работа с него е най-висока.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер; Кофраж за колони Соло; Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

ZarBoris1m
ZarBoris2m
ZarBoris3m
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Сграда Цар Борис III, София

През есента на 2018 г. започна изграждането на комплекс жилищни сгради в София. За изграждане на шайбите и колоните се използва горещо поцинкован кофраж от системата Щайер.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер; 

Plodiv1-3
Plovdiv1-1
Plovdiv1-2
Plovdiv1-4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жил. сграда в кв. Хаджи Димитър, Пловдив

Едностранно и двустранно кофриране на стоманобетонни елементи със системата Щайер


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер; 

Levski1
Levski6
Levski5
Levski2
Levski3
Levski4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
9-етажна сграда в Левски-Г, София

Сградата се състои от две девет етажни тела, разположени на калкан. Сутеренният етаж и партерният етаж са предвидени за гаражи, паркинги и сервизни/технически помещения, в които се изисква високо качество на повърхността на стоманобетонните стени и колони.
Инвеститорът на обекта избра за изпълнението на обекта да използва продуктите на Нов Аспект ООД.
Изпълнението на всички вертикални елементи ще се извърши със системата ЩАЙЕР, която е с най-добро съотношение цена/качество от предлаганите на нашия пазар продукти.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;
Катерещи платформи за фасадни шайби;
Асансьорни платформи с телескопиращи се стоманени ригели;
Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

Vitoscha1
Vitoscha2
Vitoscha3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Колони Соло на обект в кв. Витоша

При изграждането на 6-етажна многофамилна жилищна сграда в кв. Витоша, София, за изграждане на стоманобетонните колони със сечения до 60х60 см и височина 300 см се използват кофражни комплекти от системата за колони Соло. В кофражните форми  се вграждат триъгълни планки, които придават на готовите колони естетичен вид.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за колони Соло; 

Mladost1
Mladost2
Mladost3
Mladost4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищна сграда Младост 4, София

При изграждането на голям жилищен комплекс в кв. Младост 4, София Нов Аспект ООД достави кофраж за правоъгълни/квадратни колони от системата Соло 100.
Кофражните панели са с ширина 100 см и височина 300 см, подредени ветрилообразно. Те позволяват кофрирането на сечения до 90х90 см в растер през 5 см.
Вграденият висококачествен водоустойчив шперплат от бреза е с дебелина 15 мм и гарантира високо качество на бетонните повърхности дори при бързо бетониране. Кофражната система Соло е оразмерена за натиск от пресния бетон до 80 kN/кв. m.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за колони Соло 100; 

wave_resort1
wave_resort2
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Кофраж Соло на обект в Ахелой

При изграждането на Wave resort край Ахелой Нов Аспект ООД достави кофражни комплекти СОЛО, използвани при изпълнението на стоманобетонни колони със сечение до 60х60 см и височина от 300-600 см. Кофражът СОЛО е най-изгодният на пазара от този клас.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за колони Соло; 

platform1B
platform2B
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Платформи за шахти

За свой клиент „Нов аспект“ ООД достави на обект в гр. София платформи за затапване на асансьорните шахти на изпълняваната сграда. Тези платформи осигуряват безопасна работна повърхност в отворите за шахти на нивото, на което се извършват армировъчни, кофражни работи и бетониране.
Носещите, телескопиращи се стоманени ригели са основният елемент на тези платформи. Върху тях се монтират кофражни греди и талпи/шперплат за оформяне на работната повърхност.
Системата позволява изграждане на платформи за шахти с ширина от 1,55 м – 6,00 м. Върху тези платформи може да бъде вертикализиран кофражът, да се поема теглото на самия вертикален кофраж за стените на шахтите, да се движат и работят работници, да се поставя оборудване.
В конкретния случай окачването на платформите към стоманобетонната конструкция на сградата става посредством палци, които лягат в ниши в стените. Възможни са и други видове окачвания в зависимост от това, дали има околовръстни стени около отворите в плочата.


Предоставени продукти и услуги:

Платформи за асансьорни шахти; 

Hyatt1
Hyatt2
Hyatt3
Hyatt4
Hyatt5
Hyatt6
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Едностранно укрепване – Хаят

За укрепване на едностранния кофраж на периферните стени на подземните нива на хотелската сграда изпълнителят на проекта се спря на опорните стойки от системата CF. Тези едностранни укрепвания се предлагат в конфигурация за стени с височина до 3 м (CF 300), а чрез добавяне на още два елемента се използват и за стени с височина до 4 м (CF 400). Този модел укрепвания могат да се разглобяват на отделните им съставни части, което улеснява работата с тях, както и транспорта и съхранението им.


Предоставени продукти и услуги:

Опорни стойки за укрепване на едностранен кофраж;

Briz1
Briz2
Briz3
Briz4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищна сграда Бриз, Варна

Жилищна сграда Бриз е на 10 етажа, а също така включва и два сутеренни етажа със складови помещения и паркоместа. Комплексът ще осигури висок комфорт на обитателите. За да отговори на високите изисквания към качеството на изпълнение на грубия строеж, както и да се вмести в кратките срокове, фирмата-изпълнител се спря на рамковата кофражна система за вертикални стоманобетонни елементи Щайер, както и лекия кофраж за колони и къси шайби Щайер-Соло. Кофражният комплект е конфигуриран и оптимизиран така, че максимално да се скъсят сроковете на изпълнение на всяко етажно ниво. Освен високата скорост на бетониране, която позволява системата Щайер, за съкращаване на времето на кофриране и декофриране спомагат декофриращите шахтови ъгли, включени в кофражните комплекти. Декофриращите шахтови ъгли позволяват демонтиране на вътрешния кофраж на шахтите като цялостна единица, което значително ускорява работния процес.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

DSCN0907
DSCN0913
DSCN0922
DSCN0925
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Комплекс Малинова долина, София

Комплексът от 13 броя еднофамилни жилищни сгради е разположен в кв. Малинова долина, София. Застроената площ на проекта е 2337 кв. м, а разгъната застроена площ – 8550 кв. м.


Предоставени продукти и услуги:

Лек кофраж за стени и колони Хенди;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

Burgas1-1
Burgas1-2
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жил. сграда – Бургас

Олекотен кофраж за колони Соло при изграждането на жилищна сграда в гр. Бургас.

Вертикалната конструкция на сградата е монолитно-стоманобетонна. За максималното разтоварване на крана беше предпочено използването на олекотения кофраж за колони Соло. 


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за колони Соло;

одесос1
одесос2
одесос3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Сграда Ахат, Варна

Жилищна сграда със седем етажа и подземен паркинг, намираща се в един от най-предпочитаните райони за живеене във Варна.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Кофраж за колони Соло;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

Sofia2-1
Sofia2-3
Sofia2-2
Sofia2-4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Комплекс Кръстова вада, София

Многофункционалният жилищен комплекс включва две секции, всяка с по шест надземни етажа. За изграждане на монолитните стоманобетонни околовръсти стени, шайби и шахти се използва кофражната система Щайер.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

sofiacity1
sofiacity2
sofiacity3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Жилищна сграда – Студентски град

Олекотен кофраж за колони Соло 70 на обект „Жилищна сграда в кв. Студентски град“, София

Лекият рамков кофраж за колони Соло позволява кофриране на правоъгълни сечения с размери до 130х60 см при сдвояване на панелите.

Панелите Соло могат да се използват и при кофриране на къси шайби, както и за изпълнение на фундаменти.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за колони Соло;

 

Kastela6
Kastela7
Kastela5
Kastela4
Kastela2
Kastela3
Kastela0
Kastela1
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Грийн хаус, Бургас

Сградата включва две подземни нива за паркинг. На партера са разположени магазини, на първо ниво – офиси, а останалите шест етажа са жилищни площи.

Височината на вертикалните стоманобетонни елементи е до 3,5 м. Околовръстните стени в двата сутерена се изпълняват като едностранен кофраж. 


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Кофраж за колони Соло;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи

turgovski_park1
turgovski_park2
turgovski_park3
turgovski_park4
turgovski_park5
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Търговски парк Княжево

За изпълнението на междуетажните плочи на обект „ Търговски комплекс Княжево“ главният изпълнител на проекта ЛИТ Строй ЕООД използва кофражни маси, конструирани с горещо поцинованите глави НТ за маси.

Кофражните маси осигуряват следните предимства:

–             Ранно декофриране на плочите с преподпиране

–              Четирикратно повишаване на скоростта на работа

–              Минимизиране на необходимото количество подпори

–              Намаляване на разходите за труд

–              Повишена сигурност на работа.

–             никакви щети по кофражните греди, шперплата и подпорите

–             ниска себестойност – инвестицията за покупка и монтаж на един квадратен метър кофражни маси е 6-7 пъти по-малка от инвестицията за покупка на алуминиевите панелни кофражи за плочи.

–              шперплатът, вграден в масите, има многократно по-дълъг експлоатационен живот, а смяната му е много по-изгодна от смяната на скъпия шперплат, вграден в алуминиевите панелни кофражи за плочи.

 


Предоставени продукти и услуги: 

глави за кофражни маси;

специална количка за транспорта и демонтажа на кофражните маси;

antarktida5
antarktida4
antarktida3
antarktida2
antarktida1
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Изграждане на стоманобетонов фундамент на нова научна лаборатория в Антарктида

 


В края на месец декември 2021 г. започна разширяване на  българската полярна база на остров Ливингстън в Антарктида с нов блок, който освен геоложка и биологична лаборатория, ще помещава и нови жилищни помещения.

За изграждането на стоманобетонния фундамент на новия блок ТЕХФОРМ ООД достави на българската фирма – изпълнител нови кюбел за бетон тип К 1 и кюбел за насипни товари тип Х 500. Строителната фирма избра доставяните от нас кюбели заради малкото им собствено тегло и малка конструктивна височина, гарантиращи транспорт на големи товари с въжената линия  в пресечения терен в района на българската антарктическа  база.

Заради сложните теренни условия транспортът на строителните материали и бетона, необходими за изграждане на фундамента, се извършва чрез специално доставена от България и монтирана на място въжена линия.


Предоставени продукти и услуги:

Кюбел за бетон К1;

Кош за насипни товари Х500

Petrovo4
Petrovo5
Petrovo6
Petrovo3
Petrovo1
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Преустройство в творческо-развойна база, с. Петрово

Преустройство, пристрояване и надстрояване на съществуващи производствени сгради за обработка на мрамор в творческо-развойна база с фотостудио, шоурум, офиси и къща за гости – с. Петрово.

Разработеният кофражен комплект служи освен за изпълнение на стоманобетонните стени и колони на самата сграда и за изграждане на подпорни стени с височина до 6,5 м.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за вертикални стоманобетонни елементи Щайер;

Работно телескопично скеле

Изготвяне на монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

Learn More
BourgasLibrary1
BourgasLibrary2
BourgasLibrary3
BourgasLibrary4
BourgasLibrary5
BourgasLibrary6
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Културно-образователен център – Бургас

Проектът се реализира за около година и половина, а идеята е сградата на някогашната Немска болница да се преустрои в културно-образователен център за съвременно изкуство и библиотека. След приключването му, в сградата ще има модерна библиотека, която ще обслужва целия фонд на библиотека „П. К. Яворов“.

Изпълнителят на обекта, фирма Партньори А.Т. ЕООД, избра олекотената кофражна система за стени и колони Еко.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Еко;
Телескопични подпори;
Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

Raster1
Raster2
Raster3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Спортни игрища и обслужваща сграда, Благоевград

Спортни игрища и обслужваща сграда на два етажа със светли височини на вертикалните стоманобетонни елементи до 310 см в Американски университет, Благоевград.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Кофраж за колони Соло;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

К-3-4000-4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Кюбели за бетон с големи размери

ТЕХФОРМ ООД достави от Германия два кюбела за бетон с необичайни размери и обем – 2500 литра и 4 000 литра. Диаметърът им достига до 2 000 мм, височина до 2 500 мм. Собственото тегло на 4 000 литровия кюбел е 1 000 кг, а общото тегло, включително теглото на бетона, и 10 600 кг.

Това са едни от най-големите кюбели за бетон, внасяни в България през последните години.


Предоставени продукти и услуги: 

кюбел за бетон 2500 л с маркуч

кюбел за бетон 4000 л с маркуч

sgrada1
sgrada2
sgrada3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Изграждане на укрепително съоръжение в местност Галата и изграждане на силозно стопанство в с. Слънчево, област Варна

Изграждане на укрепително съоръжение в местност Галата и изграждане на силозно стопанство в с. Слънчево, област Варна.

За изграждане на стоманобетонните съоръжения от ново силозно стопанство в с. Слънчево и за изграждане на укрепителни съоръжения в местността Галата фирма Изотрон инженеринг ООД закупи олекотения кофраж за стени и колони ЕКО. Съоръженията са с височина от 3,5 до 10 м, дебелина до 100 см и площ около 2500 кв.м.

С кофража ЕКО строителите изпълниха съоръженията бързо и с високо качество.

 


Предоставени продукти и услуги: 

Кофраж за стени и колони ЕКО

К-3-3000-2
К-3-3000-3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Кюбел за индустриално производство

ТЕХФОРМ ООД достави за свой клиент кюбел за бетон модел К3 с обем 3000 литра и носимоспособност 7800 кг. Окачването към крана е с масивна траверса, а за регулиране на изпускането на бетона е оборудван със савак с пружинен механизъм за затваряне и гумен маркуч.

Кюбелът има с внушителни размери – висок е 250 см, а диаметърът му е 190 см. Това е един от най-големите кюбели за бетон, внасяни в България през последните години.

 


Предоставени продукти и услуги: 

кюбел за бетон 3000 л с маркуч

Dobrich1
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Изграждане на ново силозно стопанство в гр. Добрич

За изграждането на 6 броя цилиндрични фундаменти за стоманени силози с височина 2,40 м и всички подобекти изпълняващата строителна фирма използва кофража Щайер, а за изпълнението на стоманобетонни плочи с различни дебелини до 90 см Техформ извърши статическо оразмеряване на кофража, изработи монтажен план и достави необходимите нови кофражни Н20 греди.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Дървени кофражни греди Н 20;

Статическо оразмеряване 

резервоар1
резервоар2
резервоар3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Кръгъл резервоар, Лом

Изграждане на стени на кръгъл резервоар с помощта на системата Щайер чрез полигонално монтиране на платната и трапецовидни дървени вложки между тях.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи

Hale1
Hale2
Hale3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Хангар и работилници за ремонт на летателна техника

Хангарът е съставен от две долепени едно до друго едноетажни халета със свързани обеми. Конструкцията им е смесена – стоманобетонни колони и стоманена покривна и фасадна конструкция.

В обема на халетата е включена монолитна двуетажна постройка, на чието партерно ниво има инструментално помещение, а на второто ниво – офиси.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи

dulovo2-1
dulovo2-2
dulovo2-3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Силозна база, Дулово

Кофраж за кръгли стени Рамфлекс при изграждането на силозна база за съхранение на зърнени продукти, Дулово

В гр. Дулово един от най-големите производители на ядки у нас предприе разширение на производствено-складовата си база, изграждайки 12 нови силози.

За изграждането на монолитните фундаменти на силозите с вътрешен диаметър 967 см, височина 235 см и дебелина на стените 50 см беше използвана кофражната система за кръгли стени Рамфлекс. Панелите от системата са компактни, с дебелина само 22 см, което го прави удобен за съхранение, редуцирайки необходимото пространство, както и транспортните разходи. 


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за кръгли стени Рамфлекс;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

 

fabrica1
fabrica2
fabrica3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Шивашка фабрика, Шумен

Фабриката се състои от административна двуетажна сграда с РЗП около 2900 кв. м и производствено хале с площ около 3800 кв. м. Вертикалната конструкция на двете сгради е монолитна стоманобетонна. За изпълнението на стоманобетонните шайби и колони с височина до 6,4 м, ивични и единични фундаменти главният изпълнител използва кофражните системи Щайер и Соло. 


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Кофраж за колони Соло;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

svishtov1
svishtov2
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Складово стопанство в град Свищов

Високи 6 м стени, изпълнявани на два етапа по височина с леката кофражна система Хенди.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Хенди;

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

koev1
koev2
koev3
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Склад за зърнени храни, Дулово

Проектът включва изграждането на склад с правоъгълна форма с размери 51х40 м и височина при билото 13 м. Складът ще служи за съхранение на зърнени култури в насипно състояние. Конструкцията е монолитна стоманобетонна с високи 6 м стоманобетонни стени с вградени в тях пиластри с размер 50х50 см и 80х80 см на разстояние през 6 м. От кота +6,00 пиластрите преминават в единични колони до височина 9 м. За кофриране на стените включително пиластрите, както и на колоните се използват кофражните системи Щайер и Щайер-Соло. Монтажът на кофража, декофражът и преместването му се извършва наведнъж по цялата височина,  както и отливането на бетона става наведнъж по височина при спазване на предписания бетонов натиск.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за стени и колони Щайер;

Кофраж за колони Соло; 

Изготвяне на такт-план и монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;

rodopite1
rodopite2
rodopite3
rodopite4
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Изграждане на далекопровод в Родопите

За изграждането на нов далекопровод в труднодостъпен район в Родопите Техформ ООД достави леки и с компактни размери кюбели за бетон модел К1 и Х500.

Транспортирането на материалите за бетона и на самия бетон се извърши по специално изградена товарна въжена линия.


Предоставени продукти и услуги:

Кюбели за бетон К1 и Х500

Learn More
most1
most2
most3
most4
most5
most6
most7
most8
most9
most10
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Мостове – Ново село

Изграждане устои на мостови съоръжения при ремонт на път – Ново село.

Проектът включва изграждане на две мостови съоръжения. Мостовите устои са с дебелина 50 и 100 см, а височините – до 450 см.


Предоставени продукти и услуги:

Кофраж за вертикални стоманобетонни елементи Еко;

Работно телескопично скеле;

Изготвяне на монтажни чертежи за кофриране на вертикалните стоманобетонни елементи;